Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев заяви, че е дошло времето да бъдат взети крайни решения. Той разкри, че всичко ще бъде обявено официално в четвъртък.

„През целия ден имах срещи с някои деятели свързани с Левски. Чух и тяхното мнение. Имах и среща с Георги Иванов. Разговарях и с него. Собственикът на клуба Тодор Батков не е в България, както казах и вчера. Трябва да се видя с него, за да го информирам за нещата“, коментира Тонев.

„В четвъртък, ако има нещо, ще го обявим. В такива моменти се взимат по-крайни решения и аз съм готов да взема такива решения. Трябва да поговорим с Тодор Батков. Не искам да разкрия нищо, от това, което сме говорили с Георги Иванов, Той е готов да се жертва в името на Левски. Не бих коментирал нищо повече.“

„Моментът е по-различен от преди една седмица. Не може да се чака до датата, която бях определил. Да сме живи и здрави и в четвъртък ще си говорим“, добави изпълнителният директор на „сините“.

„Аз нося отговорността и ще взимам решенията, но няма как да не информирам Тодор Батков, който е собственик на Левски. Трябва да бъдат взети по-крайни решения. Вече разговарях с Тодор Батков. В изминалите три месеца вече се убедих, че нещата са интерпретират. В крайна сметка аз в четвъртък ще обявя какво ще се случи. Не искам да мисля за четвърта загуба. Аз страдам и изживявам нещата повече от някои левскари.“

„Някои неща ме изненадаха доста неприятно. Оставам в дадени моменти, че някои хора не са приели Левски като кауза, а като нещо, което трябва да им дава и да им носи дивиденти. Левски е на този човек, което име носи и пред когото трябва да се прекланяме и на тази публика. Това, което видях вчера от страна на феновете ме впечатли. Времето за дипломатичност и спокойствие свърши“, каза още Иво Тонев.