Първият пълнометражен документален филм за агитка в България ще е за сините привърженици. Проектът „Всички сини сърца” е на „Национален клуб на привържениците на Левски” и придобилата популярност по цял свят с филма „Sofia the History of Europe” на продуцентска къща FIVE STAR MEDIA. Макар подкрепен и от ФК Левски като идея, проектът ще остане независим от разногласията в лагерите между бивши и настоящи ръководители.

Филмът ще включва някои от особено великите моменти от историята, личностите и събитията, изградили легендата около един от най-големите отбори в България. Снимките ще започнат в средата на април и ще завършат в края на лятото. Филмът символично ще бъде с продължителност 45 мин., колкото е едно футболно полувреме. В момента активно се преговаря с някои от най-популярните лица на агитката, включително и сред бившите футболисти, за водещ.

Филмовият проект ще бъде финансиран от спонсори и отделни фенове, които милеят за клуба. Във финалните надписи ще бъде споменат всеки, спомогнал за каузата историята на Левски и на дванайсетия му играч – публиката – да бъде съхранена. Филмът ще бъде преведен на 6 основни европейски езика. Той ще бъде произведен и качен на дискове в луксозна опаковка. Така всички левскари ще разполагат със стилен сувенир, когато пътуват или посрещат гостите си.