Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви след мача със Спартак Варна, който бе спечелен с 2:0 от неговия отбор, че спира да се занимава с комисиите към БФС. Във всички случай от мач на мач играем по-добре. Във всеки двубой играем за победа”, сподели босът на „армейците”.

„Аз искам да играем нападателно и аз съм доволен от днешната среща. Хубаво е, че постигаме синхрон. Може да стигнем до шампионската титла. Аз ще гледам мачовете от агитката. Беше ми много приятно” допълни Томов.

„Очаквам на мача с Омония стадионът да бъде пълен. Няма човек, който да вярва в решенията на комисията. Моля феновете ни да изразят своето мнение по цивилизован начин”, коментира президентът на ЦСКА.

„Дисциплинарната комисия крие, че доста от нейните членове са против тези решения. Комисията е конфузна и затова се оправдава. Знам, че е осъществяван натиск върху отделни членове на комисията. Делегатът е сгафил, защото е скрил много неща. Ние трябва да побеждаваме, въпреки всички недоразумения, които се правят в нашия футбол”, завърши Александър Томов.