Цените на билетите за предстоящия мач от 17-тия кръг на „А” група между отборите на Локомотив Сф. и Левски на 6-ти март 2011 г. (неделя) от 18.00 ч. на Националния стадион „Васил Левски” са:

- 5 лв. за привърженици на Локомотив Сф., които ще влизат на стадиона през 26-ти вход на „А” сектор, като за тях ще работят билетните каси от към ул. „Гурко” от 15.00 ч. в деня на мача;

- за привърженици на Левски, които желаят да бъдат в сектор „А” на стадиона цената на билета е 14 лв., а за тези които искат да са в сектор „Б” – 8 лв.; билетите за привържениците на Левски и за двата сектора ще се продават от 15.00 ч. в деня на мача на касите от към метростанцията, като за сектор „А” ще бъде отворен вход 2 на стадиона, а за сектор „Б” входове 6, 7 и 8.

Билети он-лайн ще се продават само за привърженици на Левски на сайта на Eventim.bg след 10.00 ч. на 3-ти март, както и в Germanos, Пикадили, бензиностанции OMV, Техномаркет, Office1Superstore, като цената им ще е с 1 лв. по-скъпа от тази на обикновените билети продавани на касите на стадиона в деня на мача.