8 футболисти на ЦСКА са с травми преди съботния мач на „армейците” срещу Сливен в турнира за Купата на България. На първата за седмицата тренировка днес голяма част от „армейските” футболисти тренираха на облекчен режим, друга въобще ги нямаше, а трети получиха болки по време на самото занимание.

Изцяло от тренировката отсъстваше Александър Тонев, който бе предвиден да играе за младежкия национален отбор, но е с подут глезен от двубоя с Локомотив Пловдив.

Още със старта на заниманието, на облекчен режим започнаха да тренират голмайсторът на ЦСКА в последно време Маркиньос, Мишел Платини, Уилям Тиеро, Марко Еспозито и игралият 2-3 минути срещу Локо Пловдив Иван Бандаловски.

След загрявката, към тази група се присъедини и десният защитник Йордан Минев. Малко преди края на заниманието, което бе насочено най-вече към физическата подготовка на отбора, терена напусна и Килиън Шеридън.

Уилям Тиеро продължава да има проблеми с очите и затова тренира със специални слънчеви очила. Маркиньос пък главно заложи на велоергометър.

С ЦСКА не тренира и вратарят Райс Мболи, но той е повикан в алжирския национален отбор и затова не води подготовка с „армейците”.