Президентът на Славия Венцислав Стефанов даде специално интервю за Гонг, в което отвърна в неподражаемия си стил на изказването на президента на Литекс Трифон Попов.

След като разбра какво е казал шефът на „оранжевите”, босът на „белите” заяви, че по-добре простакът да се отмине с мълчание. „Аз обаче имам да му кажа само едно – този човек е толкова президент на Литекс, колкото аз съм съветник на Папа Йоан Павел III. След като от Ловеч имат толкова голяма власт, в което всички се уверихме, да ме назначат за съдия на мача Литек – Славия, поне да има един коректен съдия. Защото иначе пак ще назначат някой послушко, който да се навежда. Това момче дето се нарича президент на Литекс му пожелавам да е жив и здрав и да продължава да се изказва толкова компетентно по футболните въпроси. Ако се съмняват в това дали ще издържа теста, могат да назначат песовете на Гриша Ганчев да ръководят мача. Нали има едни песове дето ги води по мачовете, те от толкова много изгледани срещи със сигурност вече разбират от футбол. Така както е тръгнало може и тях да назначат за съдии”, коментира Венци Стефанов.

Президентът на „белите” твърдо стой зад думите си след вчерашния мач, загубен от Черно море с 2:3. Тогава „белия” бос заяви, че ще вдига всички президенти на бунт заради това че три отбора са откровено бутани от реферите в българския шампионат.

„Не искам да давам оценки на моите състезатели, просто не искам да бъдат ограбвани от такива измекяри като този във Варна. Вярвам, че това ще подейства още по-мобилизиращо на моя отбор и те ще покажат, че могат”, завърши шефът на Славия.