Привържениците на Локомотив Пд могат да си закупят билети за гостуването на любимия им отбор в Сливен. Двубоят е в събота от 18 часа, а от днес във фен-магазина на „Лаута” са пуснати в продажба пропуските за гостуващия сектор на цена от 5 лева. От ръководството на Сливен са отпуснали 800 билета на пловдивчани.

„На стадиона в Сливен има само една каса за феновете на гостуващите отбори, затова решихме да спестим на нашите привърженици реденето на опашка. Сега ще могат да си вземат билет от „Лаута”. Очакваме много хора да дойдат в Сливен, както от Пловдив, така и от морето”, заяви председателят на фен-клуба на Локо Пд Костадин Славов.

На стадион „Локомотив” вече започна и записването за екскурзията за мача. Цената е 10 лева, като в нея влизат пътни, вода и закуска, съобщиха от фен-клуба на „смърфовете”.

След добрата игра и победата над Черно море, привържениците на „черно-белите” са в приповдигнато настроение и се канят да щурмуват Сливен, за да помогнат на любимците си да постигнат втора победа в първенството.