Националният клуб на привържениците на Левски от името на всички "сини" фенове декларира безрезервната си подкрепа за Георги Иванов-Гонзо, независимо от негативните резултати, които отборът регистрира.

"Гонзо може да разчита на нашата помощ, тъй като основните виновници срама в Ловеч, който вероятно ще ни споходи и в някои от предстоящите мачове, са други. На Георги Иванов трябваше да му бъде предоставена възможност да направи селекция, отговаряща на претенциите на Левски. Ставаше въпрос за минимум един милион евро за играчи през зимната пауза. Подобна сума не бе отпусната. От изявленията на г-н Батков става ясно, че пари за трансфери няма да има и през лятото. За сметка на това може да се сдобием с още някои 35-годишен "талант".

Президентът на клуба казва, че дава по 700-800 хиляди лева на месец за издръжка. Левски обаче не е клуб, който може да съществува като едва връзва двата края всеки месец. Трябват пари и инвеститори, трябва дългосрочна стратегия за развитие. Вместо ежемесечно закърпване на положението.

На срещата между феновете и г-н Батков миналата седмица отлично си пролича за пореден път, че той няма план за бъдещето.

Освен това да си президент на Левски и да се оправдаваш с подчинените си, които си "правели каквото си искат", е виц. Ако не е виц, е демострация на пълна управленска немощ.

Ясно е че, Левски не е по джоба на Тодор Батков. Ясно е, че с Тодор Батков нищо добро не ни очаква. Левски е символ на Свободата и в него няма място за щатни и нещатни сътрудници на ДС, залягали по полетата. Няма място и за партиини функционери.

Няма място за президент, който твърди, че обича Левски, но пропусна всички важни мачове през сезона с оправданието за работни ангажименти. Публиката на Левски е съставеня от хора, които работят и хранят семействата си, но намират начин да подкрепят отбора си от трибуните.

Г-н Батков ние нямаме намерение да вървим по стъпките на Ботев Пловдив. Затова намерете по-бързо инвеститори или купувач, защото скоро ще бъде късно. Така ще си направим взаимна услуга - Вие ще си останете богат, а ние ще Ви забравим веднага", се казва в декларацията на Националния клуб на привържениците на Левски.