Нападателят Георги Чиликов вече не е футболист на бургаския Черноморец, научи Гонг. Стрелецът, който е шампион на България с екипите на Левски и ЦСКА е свободен агент, след като се раздели с „акулите” по взаимно съгласие.

Бившият национал в момента обмисля къде да продължи кариерата си. Чиликов няма да пътува утре с бургазлии за Анталия, където ще бъде поредният зимен подготвителен лагер на водения от Красимир Балъков отбор.

Утре футболистите на Черноморец Бургас пътуват до Истанбул с клубния автобус, а оттам с полет на турските авиолинии до Анталия. Подготовката на „акулите” в курорта ще обхване периода от 30 януари до 12 февруари.

В Турция отборът воден от Красимир Балъков ще отседне в петзвездния хотел „Мирамар” в Сиде. Както и през миналия сезон, „акулите” ще ползват съвсем новата и предлагаща отлични условия за подготовка база „Емир Хан”.

По време на лагера Черноморец Бургас ще изиграе четири контроли – на 1-ви февруари срещу Рапид Виена, на 4-ти февруари срещу Динамо Букурещ, на 6-ти февруари срещу швейцарския Винтертур и на 10-ти февруари срещу австрийския Вакер Тирол.