Изненадващо допълнително натоварване получиха футболистите на Левски, след като завършиха заниманието си в зала „Олимпиада”. На тази група, която бе на тренировка се наложи да бута... клубния автобус.

След като вложиха много емоции в двустранната игра в залата, на Петков, Топузаков, Милиев, Минев, Сърмов, Телкийски, Йовов, Александров, Бардон, Тасевски, Иво Василев и Жоазиньо им се наложи да „потренират” допълнително.

На път за хотела клубният автобус закъса, но не в преспа, а в яма, образувана в снега след „полегнал полицай”. Шофьорът Дафо, за да запази возилото, спря и след това не можа да потегли. След напразните му опити да потегли, той се предаде и се наложи мениджърът Георги Иванов да прати футболистите да ударят едно рамо на автобуса.

Футболистите приеха с охота допълнителното натоварване и набързо се наредиха зад автобуса и го изтикаха от попадналата клопка.

Докато тренираха в залата, „сините” бяха посетени от кмета на Каварна Цонко Цонев. Той се договори с Георги Иванов контролата Калиакра – Левски да се играе в събота от 11 часа, вместо в неделя по същото време.

Така лагерът на шампионите ще бъде съкратен с един ден, защото Георги Иванов обяви, че отборът ще си тръгне за София още в събота след мача.

Домакините от Каварна правят всичко възможно да изчистят изкуствения терен, на който да се състои контролата.