Рома не успя да си подпечата класирането за следващата фаза в Шампионската лига заради допускането на късно равенство в мача с ЦСКА в Москва. И за да утешат мъката от това, римляните решиха да оплакнат очи в някои водещите стриптийз клубове в руската столица. 

Папараците веднага изловиха голяма група играчи на "вълците" на влизане в най-скъпия еротичен клуб в града. Те са ги последвали и вътре в заведението, като са направили и доста по-скандални кадри. 

Според жълтите медии в Русия, фотографите са били принудени да изтрият кадрите си, като са им останали единствено фотосите на влизане в заведението. Сред най-известните играчи в стриптийз клуба са били Даниеле де Роси и Марко Бориело. 

Капитанът Франческо Тоти, който вкара и единственото попадение за "джалоросите", не е бил в групата на търсещите развлечения играчи, като дори е помолил съотборниците да си останат в хотела. 

Иначе групата е влязла в заведението около 2:00 часа сутринта и е останала там почти до отлитането на самолета около 6:30 часа сутринта. Италианците останаха в Москва няколко часа след края на двубоя, защото нямаха по-ранен полет за Рим.