Голмайсторът на Барселона Луис Суарес в откровено интервю за аржентинското телевизионно предаване "El Gráfico" признава, че първият път, който е пристигнал в града на гости на своята бъдеще половинка, не е имал пари да си плати входа като турист и да влезе на „Камп Ноу“.

„Футболът бе моят шанс да бъда до своята любима София. Единственият шанс да изляза от беднотията бе футболът и аз го грабнах. Реализирах мечтата си и сега съм до най-красивата жена на света. Това ме кара да бъде изключително щастлив“, коментира Суарес.

„Спомням си първия път, когато бях в Барселона. Бях на гости на София. Разходихме се из типичните туристическа места, но „Камп Ноу“ го видях само отвън. Нямам възможност да вляза, защото нямах пари да платя входа. Не успях да вляза на стадио и да разгледам музея“, добави уругваецът.

„Всеки почивен ден, който имах в Аякс, пътувах до Барселона, за да бъда със София. Градът ни хареса изключително много. Има уругвайски ресторанти, което е чудесно. Първият билет, който получих за мач на Барселона бе от моя бивш съотборник в Аякс – Габри. Той ми даде два билета и тогава сбъднах моята мечта да гледам за първи път Барселона от „Камп Ноу“. Изживяването бе невероятно. Сега съм част от отбора и съм изключителни щастлив“, каза още Луис Суарес.