Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо очаква в скоро време колегата му Луис Ван Гаал да започне да жъне успехи с Манчестър Юнайтед.

Холандецът все още няма победа в официален мач начело на "червените дяволи", след като бе назначен на поста на "Олд Трафърд".

"Той е един от най-добрите треньори в света, а освен това има невероятен опит като такъв," обясни Моуриньо, който работи с Ван Гаал в Барселона.

"Манчестър Юнайтед е голям клуб, а той е голям мениджър, така че смятам, че ще си паснат," продължи Жозе.

За разлика от Юнайтед, Челси е перфектен от старта. "Опитваме се да налагаме по-свободен стил на игра, още от началото на миналия сезон, но сега вече имаме различен отбор.

Играчите ни притежават други качества. Нормално е вторият сезон някъде да е по-успешен от първия, защото вече си свършил нещо, и можеш да продължиш в посока, където се чувстваш по-добре. Аз самият се чувствам по-щастлив сега," подробно разказа за усещанията си португалецът.

"Дали ще губим мачове?! Естествено. Но в момента постигаме резултати, и се наслаждаваме на стила, който практикуваме," завърши Жозе Моуриньо в колонката си в Yahoo.