Странна илюстрация са избрали издателите от Panini, за да илюстрират първото присъствие на български клуб в някой от прочутите албуми с лепенки на футболисти.

“Сините” са разположени на централните две страници в българското издание на албума Panini FIFA 365.

Снимката, която съпровожда полетата за лепенките, е на Партийния дом в София. Не е ясно по какъв критерий точно тази сграда е избрана за илюстрация на града, в който е създаден и играе Левски.

Със сигурност е интересно да се съберат в албума всички лепенки, но издателите са предвидили и възможност някой да поиска само стикерите на любимите си играчи от “синия” клуб, информира вестник "24 часа".

Ето какво предлагат те:
“Ако искаш да притежаваш всичките 16 лепенки на футболен клуб “Левски” (София), можеш да ги събереш, като:

- срещу всеки 5 празни пакетчета от Panini FIFA 365 ще получиш 4 стикера с играчи на футболен клуб “Левски” (София) в оторизираните обекти*;

- срещу 20 празни пакетчета от Panini FIFA 365, изпратени на адрес: гр. София, 1618, ул. “Кота 1050” № 21, бл. 2, за “Артлайн Студиос” ЕООД, ще получиш целия комплект със стикери на футболен клуб “Левски” (София).”

На същия адрес може да се участва и за някоя от специалните награди, стига да бъдат събрани всички букви от надписа PANINI FOOTBALL, които се намират на гърба на някои от лепенките.