„Ние бяхме (в) Сектор Б” – първата по рода си българска книга, писана от запалянковци за запалянковци, вече може да бъде свалена безплатно онлайн в epub формат от сайта www.ultrasbooks.com.

Този безпрецедентен и новаторски акт е коледният и новогодишен подарък на един от съавторите и издател на книгата Милен Панайотов за всички левскари по целия свят. Както сам той твърди – 365 страници подарък за членове и нечленове, за качулки и костюми, за млади и стари, за ултраси и умерени фенове, за абсолютно всички, носещи „Левски” в сърцето си.

 След като тиражът на книгата се изчерпа (останали са единични бройки в магазин „Ултраблу” на Герена и книжарници „Хеликон”), най-вече благодарение на онлайн продажбите, и тя бе изпратена в 112 населени места в България, както и в над 15 страни на цели 4 континента, сега вече тя може да достигне до абсолютно неограничен брой читатели, което бе и истинския първоначален замисъл.

Последната бройка от „Ние бяхме (в) Сектор Б” с послание и автографите на двамата автори ще бъде предложена на онлайн търг с благотворителна цел на Фейсбук страницата на книгата в съвсем скоро време. Успоредно с това от посочения уебсайт, както и от всички книжарници „Хеликон” в цялата страна, все още може да закупите другата книга от същите автори – „Синята лавина”, чийто първоначален тираж също е пред изчерпване, но по думите на г-н Панайотов в близките месеци предстои да излезе нейно второ, сериозно преработено и допълнено, издание.