Организацията "Сини инициативи" започва благотворителната продажба на рисунките от конкурса "Какво е Левски за мен?". Тази последна част от инициативата се реализира благодарение на труда и желанието на децата и е под мотото "От деца за деца".

За продажбата е взето разрешение от децата и родителите им. Средствата набрани от продажбата ще бъдат използвани за благотворителни каузи - подпомагане на лечението на малкия Любчо и подпомагане на децата болни от булозна епидермолиза или т.н. "пеперудените деца".

Продажбата на рисунки ще се състои при следните условия:

1. Кампанията приключва в 17:00ч. на 28.01.2016 г.

2. Всички рисунки са с цена от 50 лв. 

3. Рисунка може да се купи, като под нея се напише коментар 50 лв. или сумата, която желаете да дадете, но не по-ниска от фиксираната цена;

4. Ако за дадена рисунка има няколко желаещи, то рисунката ще бъде продадена на този, който пръв е написал коментара си, дори и цената да е по-ниска от следващите предложения;

5. Рисунките могат да бъдат закупени само от лица, навършили 18 години;

6. След края на кампанията от организацията ще се свържат с всеки, който е закупил рисунка, за уточняване на детайлите по заплащането и получаването ѝ. Инициативата ще протече във фейсбук, на страницата "Сини инициативи".