Отборът на Левски проведе предпоследна тренировка преди  съботното дерби с Литекс на стадион "Георги Аспарухов".  

Заниманието бе закрито, а на терена излязоха всички налични  футболисти без Мирослав Иванов, който се оплаква от мускулно  разтежение след мача за дубъла срещу Ботев Пловдив, както и  Наджиб Амари, чието състояние все още е нестабилно. Иванов със сигурност пропусна двубоя с ловчанлии, тъй като ще се възстановява около седмица. Амари също по всяка вероятност  няма да бъде на разположение.

Мача с Литекс със сигурност пропускат капитанът Владимир  Гаджев, който претърпя операция на коляното и ще почива до края  на есенния полусезон, както и възстановяващият се след  хирургическа интервенция Борислав Цонев. Играчите на Георги Иванов направиха няколко дължини за  загрявка, след което бяха разделени за игри в квадрат, с които  упражниха скоростта и точността на своя пас. Към края на заниманието футболистите се разделиха на отбори  за джитбол.  

"Сините" ще тренират утре от 15:00 часа, след което Иванов  ще определи групата, която ще замине на лагер преди двубоя с  Литекс. Заниманието отново ще бъде закрито./БТА