Вече бившият футболист на Ботев Пд Нико Варела използва социалните мрежи, за да разкрие пред обществеността своята истина за раздялата с клуба. Вчера уругваецът и клубът от Коматево прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгалие.

Ето какво написа 25-годишният футболист в социалната мрежа:

"Пиша това писмо, за да изкажа мнението си, един ден след разтрогването на договора ми по взаимно съгласие с Ботев Пловдив. Искам да кажа, че съм тъжен, заради решението, което е взело клубът, при положение, че съм давал максимума от себе си за екипа, винаги, когато са ми давали възможността да се изявявя на терена. Не разбирам, нито ще разбера обяснението, което ми дават от клуба. Но ще приема с цялото ми уважение това тяхно решение.

Искам също да поясня, че в последния мач за сезона, срещу Монтана, не бях с клуба половината седмица и не взех участие в последната тренировка по решение на клуба. Обяви се, че съм с вирус, а това не беше вярно. Бях на разположение на 100%. Не искам да давам изявления по вестниците, но днес реших да кажа това на хората от Пловдив, които ме подкрепиха, както и на феновете. Ще останете завинаги в сърцето ми“.