С анкета на стадиона и в интернет избират „Футболист на годината“ в Лудогорец. Събитието организира една от най-активните фен фракции на клуба „Green ladies“.

Момичетата вече са подготвили въпросите в анкетните карти, които ще бъдат раздадени на публиката преди мача на шампионите с Локомотив София на 29 ноември. На следващия ден въпросите ще бъдат качени на сайта www.ludogorec.net, анкетата ще е активна до 7 декември. 

Въпросите в нея са 6, освен „Футболист на годината“ ще се избират и: най-прогресиращ млад играч измежду 16 имена, най-добър вратар – 4 номинации, най-добър защитник – 10, най-добър полузащитник – 10, най-добър нападател – 3 кандидатури. Ще има и седма специална награда на организаторките от дамската фен фракция.

Церемонията по връчване на наградите ще е на 11 декември в Общинския културен център в Разград. Момичетата от „Green ladies“ все още пазят в тайна част от детайлите от събитието, търсят и спонсори на церемонията, за да е тя по-пищна и интересна и за публиката, и за българските представители в Шампионската лига.