Помощник-треньорът на Кайзерслаутерн Илия Груев акостира на стадион "Георги Аспарухов" и изгледа последната тренировка на "сините" преди мача с Лацио. Специалистът е юноша на Левски и основната причина да се появи на стадиона е желанието му да си вземе билети за двубоя с "римските орли".

С Груев беше и Йончо Арсов, с когото работеха заедно при Красимир Балъков.

От една година бившият национал е асистент в Казйерслаутерн и за една бройка отборът да се класира в Първа Бундеслига. "Лаутерите" завършиха на четвърто място и играха полуфинал за Купата на Германия, но загубиха от колоса Байерн Мюнхнен. Груев и Арсов поговориха със Станислав Ангелов, бившият им футболист в Черноморец Орлин Старокин, Валери Божинов и Горан Блажевич (с хърватина рабитиха в Хайдук).

Нарая груев влезе към съблеканите на Герена и най-вероянто е провел разговор с Георги Иванов. Разбира се, би било спекулация да спрегнем Илия Груев за евентуален нов треньор на Левски. Едва ли бившият футболист би се разделил със спокойната си работа в Германия, за да се върне при "сините" след толкова много години.