Наставникът на Левски Стойчо Стоев заяви, че е абсурдно възпитаниците му да подценят предстоящия си съперник Пирин. „Сините“ посрещат благоевградчани тази неделя, 30 август, от 20.00 часа на своя „Георги Аспарухов“. Срещата ще може да проследите в в Gong.bg, Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио.

„Настроението преди всеки мач е едно и също. Има концентрация. Всеки тим в България си има стойност. Контузени...Боби Цонев имаше проблеми, но вече е добре“, започна Стоев.

„Възможно е да има промени. Имаме един наказан все пак – Белаид“.

„Срещу Локомотив Пловдив нямаше подценяване. С Пирин абсурд да има. Пирин, въпреки слабия старт, играе грамотен футбол, но не съумява да реализира положенията си и от там идва проблемът. Поуки има след загубата от Локо Пловдив. Аз съм им казал на играчите какво не ми харесва. Надявам се това да са моментни грешки на отбора и в бъдеще да не се получават“, продължи Стоев.

„По принцип бях резервиран по въпроса с юношите, тъй като се създава някаква ситуация, в която изкуствено налагаш някой, който не е готов за първия отбор. При нас се получи така, че ако наложим едни играчи, след време ще помогнат на отбора, а и на националния. Но трябва да се действа прецизно, защото не всеки юноша е готов за първия състав“, добави Стоев.

„Деян Иванов си има проблеми с колената. Декември може би ще претърпи оперативна намеса, за да може пролетта да е по-добре. Сега го поддържаме. Мигел Бедоя не е топ-форма. Хубавото при него е, че е изключителен професионалист и използва всяка тренировка, за да влезе във форма“.

Колкото до това дали се е получило сработване между младите и по-опитните играчи, Стоев обясни: „Тренират заедно вече доста време. Нормално е с времето нещата да се стиковат“.

Включете се в новия Viber публичен чат на Gong.bg - следете коментарите под новините на журналистите в Гонг!