Бизнесменът Стойне Манолов разкри, че е имал идея да налее пари в закъсалия тим на Марек, но след мача между дупничани и ЦСКА този уикенд се отказал от намеренията си.

Това, което не се харесало на Манолов, била контрастът в представянето на Марек в сравнение с двубоя им срещу Лудогорец (0:4), за който „Господари на ефира“ посветиха специален материал.

„Очаквано Марек игра много амбицирано и надъхано срещу ЦСКА. Така и трябва да бъде. Отборът все пак се бори за точки, за да оцелее в А група. Това е първата причина. Но имаше и втора причина, която е ясна за всички – обещаният бонус от трета страна. И той си беше заработен“, каза Манолов пред вестник "Тема Спорт".

„Поведението на Марек срещу Лудогорец нямаше нищо общо с това срещу ЦСКА и Левски. Та дупничани правеха шпалир на Лудогорец в защита! Но те си знаят как са загубили и дали е било по честен начин.“

„Срещу Лудогорец Марек нямаше ли нужда от точки? Защо не ги потърси тогава? Това са риторични въпроси, които са ясни и на малките деца.“

„Аз обаче искам да се отдалеча малко от тази тема и да кажа нещо, свързано с изпълнителния директор на Марек Иво Паргов – той е нечистоплътен в отношенията си с околните. При него това се носи по генетична линия. Веднага обяснявам защо. След мача с Левски (1:1) поканих дупничани за един месец в моя комплекс „Царско село“. Исках да им помогна по някакъв начин, защото съм сантиментално привързан към този клуб. Исках да ударя рамо в битката за оцеляване. Единият месец изтече два дни преди мача с Лудогорец. И попитах Марек – ще играете ли сериозно срещу Лудогорец? Казаха ми - „да“. И ме излъгаха, не играха сериозно. Това ме разочарова много и ме обиди. Защото аз имах сериозни планове за Марек. Бях готов да налея пари в клуба. Но сега ме отвратиха. И вероятността вече да помогна е изключително малка“, призна Манолов.