Ръководството на Левски пусна специално послание към феновете на тима, като ги приветства с добре дошли в новия Сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Както е известно, новата трибуна ще бъде открита преди мача с Лудогорец от 30-я кръг на А група. 

Срещата е в събота, 23 април от 20 часа и ще може да бъде проследена в сайта Gong.bg, на Gong Play, по Diema Sport и на честотите на Дарик радио. 

Ето и цялото съобщение, което се появив клубния сайт:

"Уважаеми, фенове на 23.04 един от липсващите символи на стадион „Георги Аспарухов“ ще приеме отново у дома „сините“ привърженици. 

Левски получи Акт 16, смени оградата

ПФК Левски кани всички фенове на този исторически за клуба ден, за да изживеем заедно емоцията, да споделим мига и да оставим имената си сред онези, посветили се на любимия отбор. 

В събота, за да сподели с всички нас този важен миг, синът на легендата Георги Аспарухов - Андрей ще прелети няколко хиляди километра в името на Левски. 

На официалната церемония по откриването на Сектор „А“ редом до него ще застанат децата на Христо Йовов и Станислав Ангелов, които бранят цветовете на „синята“ фланелка в школите на „Герена“ и „Раковски“. 

Заедно с тях на стадиона ще бъдат още десетки „сини“ легенди и хора от няколко поколения, които носят години наред Левски в сърцата. Всички те ще споделят мига, в който ПФК Левски не само ще открие най-модерната в България трибуна, но и ще възстанови единството между символите на стадион „Георги Аспарухов“ – Секторите „А“, „Б“ и „В“. 

Очакваме ви в 19:00 часа на трибуните за предстоящата в 19:30 часа церемония. 

Бъдете с нас, споделете мига!

Само Левски!"