Новият наставник на Славия Александър Тарханов е оптимист за шансовете на тима му за представянето до края на сезона. Според руснака, "белите" могат да са сред медалистите в края на кампанията. 

"Според мен, Славия има сили да завърши в Топ 3. Аз съм добре запознат с отбора, запознах се с играчите още от чужбина през сайтовете. Разбрахме се бързо с Венци Стефанов и за мен пристигането тук е едно предизвикателство." 

"Ще направя така, че Славия да заиграе по-силов футбол. Моята философия се базира на повече тичане и борба. Такъв тип футболисти са Стефан Велков и Димитър Пиргов в моя състав", сподели Тарханов пред Нова Телевизия. 

Той разкри и малка част от плановете на "белите" за зимна селекция. Специалистът не изключи привличането на негови сънародници през януарския трансферен прозорец, но дали ще има такива, ще се разбере на лагера в Турция. 

"Славия може да привлече руски футболисти, които могат да се озоват на лагера в Турция. Но ще продължа тенденцията на отбора да залагам на попълнения от детско-юношеската школа", сподели Тарханов.