Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели след победата над Берое в Стара Загора, че резултатът 4:0 за шампионите не отговаря на истината.

"Резултатът може би лъже. Мачът беше доста сериозен, доста напрегнат. Берое е добър отбор, в Стара Загора се играе трудно. Публиката им помага много. Но бяхме достатъчно концентрирани, достатъчно стегнати, и мисля, че заслужено победихме. Нямаме право повече да грешим, трябва да печелим точки."

"Когато отборът е концентриран, прави много добри игри, играе силно и в България, и в Европа. Наистина, когато играем в Шампионска лига, се появява някакво лъкатушене в нашите редици. Но почти свикнахме да разграничаваме мачовете, и да играем във всеки мач еднакво добре."

"Смея да твърдя, че целият отбор стои много добре, борим се заедно, тичаме, затова създаваме много положения, които нашите нападатели реализират."

Очакванията от гостуването на Реал Мадрид? "Лудогорец ще играе футбол. Ще се опитаме да направим каквото можем, на този митичен стадион. Ще е много трудно да постигнем каквото и да е, но ще се опитаме да постигнем положителен резултат. Не сме се отчаяли, отиваме с високо вдигнати глави. Невъзможни неща във футбола няма."