Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира новия спонсор на клуба Виваком. Шефът на разградчани каза каза, че е щастлив, че клубът е успял да разшири партньорството си с телекомуникационната компания, с която си сътрудничи от години.

С оглед подписания договор за спонсорство, Лудогорец махна имената на футболистите от фланелките, а на тяхно място е изписано името на спонсора.

Петричев коментира изхвърлянето на Литекс

„Убеден съм, че сътрудничеството ни ще бъде дългосрочно. Ние винаги сме насреща да помогнем на компанията, с каквото можем“, каза Петричев.

На пресконференцията бе уточнено още, че съвместната работа между двете страни датира от няколко години насам, като в момента е налице само надграждане.

„Ако обърнете внимание има доста сериозни компании, които искат да рекламират марката си чрез Лудогорец. Футболът е един от най-добрите канали, по който компаниите могат да рекламират себе си. Всяка компания, която намира средства да подпомогне футбола е добре дошла и трябва да се носи на ръце. Не са много хората, които го правят“, добави Петричев.

„За нас е удоволствие и чест да си партнираме с два от най-големите и обичани клубове в България – Левски и Лудогорец. Ние инвестираме много в спорт в последните години. Като социално отговорна компания, смятаме, че това е отговорна политика пред обществото. Важно е за нас като общество да върнем усмивките на хората по лицата и стадионите да са пълни. Нека обединим усилията си и семействата да ходят заедно на стадиона, а не в Мола. Нека да направим едно спортно състезание да бъде празник“, каза представителят на новия благодетел на тима Мирослав Петров.


 Vbox7 вече има ново мобилно приложение, повече информация можете да намерите ТУК