Монтана приема Славия, а Ботев Пловдив гостува на Лудогорец в поредната порция мачове от А група.

От 16.15 на стадион "Огоста" в Монтана, домакините ще опитат да продължат добрата си серия без загуба. Славия от своя страна също се представя отлично навън, и още няма поражение.

В класирането Монтана и Славия се разделят само от три точки, и успех на домакините ще ги изравни. И двата отбора са слаборезултатни, затова надали головете ще валят на "Огоста".

Балджийски и Поплатник вече са възстановени от контузии в състава на Монтана, а Александър Киров продължава да се възстановява.

Франк Мбарга и Костадин Дяков могат да се завърнат в състава на Славия след контузии. Крилото Дуде Ндонгала отново няма да играе за "белите". В отбора, воден от Иван Колев, се завръща Диего Фераресо. Защитникът изтърпя наказание от един мач заради натрупани жълти картони.

На живо в GONG PLAY от 16.15 часа, както и в ефира на Диема и Дарик радио.

Мачът между Лудогорец и Ботев също има достатъчно интрига.

Шампионите записаха две поредни равенства, и за тях това със сигурност не е успех, докато Ботев Пловдив има само един отбелязан гол при гостуванията си за сезона.

Наставникът на шампионите няма проблеми с контузени футболисти, като единственият липсващ ще е Светослав Дяков. Капитанът получи червен картон срещу Берое и пропуска двубоя срещу Ботев. Заради неговата липсва и липсата на Стоянов почти сигурно капитанската лента на Лудогорец ще получи Козмин Моци, който завърши като такъв двубоя срещу заралии. Почти сигурно Едуард Ераносян ще избере Андрей Препелица за заместник на Дяков в центъра на халфовата линия.

Ботев не може да разчита на контузените Мариян Огнянов и Серкан Юсеин. Дебют в групата записа новопривлеченият нападател Жоел Чибамба, а сред 18-те след изтърпяно наказание се завръна и Лъчезар Балтанов.

Мачът е на живо в GONG PLAY от 20 часа, както и в ефира на Diema Sport и по Дарик радио.