Треньорският щаб на Левски проведе сутрешна тренировка, която беше възстановителна за титулярите в мача със Славия снощи. Добрата новина за Стойчо Стоев е, че няма контузени след столичното дерби, което „сините“ спечелиха с 2:0.

Гаджев, Орачев и Радослав Цонев тренираха заедно с футболистите, които изобщо не взеха участие в мача. Сред тях бе Максимилиан Карнер, който се връща в състава за гостуването на Берое в сряда. Австриецът бе наказан и пропусна победата над Славия.

Единствените футболисти на Левски, които са извън строя са претърпелите операции Деян Иванов и Борислав Цонев, които ще пропуснат голяма част от сезона.

В заниманието на Левски участие взе и Санти Нгом, който днес трябва да подпише договор с клуба за шест месеца. В контракта ще има опция за удължаване с още една година. Французинът ще играе на „Герена“ срещу символично заплащане.

Очаквайте двубоя между Берое и Левски на 2 декември 2015, сряда, от 17:30 ч. Срещата от 18-ия кръг на А група можете да гледате в Gong Play и по Diema sport. Мачът ще бъде проследен по Дарик радио и минута по минута в Gong.bg.