Звездата на Лудогорец Клаудиу Кешеру остана доволен от представянето на тима си в мача с Пирин, който беше първият след спечелената шампионска титла. Той отбеляза второто попадение за успеха с 4:1 и беше избран за Играч на мача. 

Румънецът е с 14 гола в подреждането за голмайсторския приз, като е само на два зад лидера Мартин Камбуров. Но той твърди, че не преследва тази лична слава, а за него епо-важно, че тимът му е шампион.  

"Много ми хареса отборът на Пирин, не се страхуват да играят атакуващо. Много се движиха, направиха хубав мач. Но и ние бяхме на ниво, чувствахме се като риба във вода, особено преди почивката." 

"Най-важното за мен е да спечелим титлата, което и стана. Голмайсторската титла е на второ място за мен. Дори и като не вкарвах, важното е, че отборът биеше. Но голът е в моята психика, винаги го преследвам и за мен е специално, като вкарвам", сподели Кешеру пред Diema Sport 2. 

Той сподели и какви са очакванията пред него и пред отбора за новия сезон. Голямата цел е участие в груповата фаза или на Шампионската лига, или на Лига Европа. 

"Голямата цел е да играя в Шампионската лига, собствениците ме взеха да дам всичко най-добро от себе си. Те разчитат на моя опит, искат от мен да помогна на Лудогорец да се върне в групите или на Шампионската лига, или на Лига Европа", сподели Кешеру и говори за шансовете си за Европейското първенство.  

"Много съм амбициран за Европейското, тренирам всеки ден, за да съм на Европейското и да играя. Чувствам се много добре физически и психически, чувствам се и в добра форма, така че чакам шампионата", завърши нападателят.