Нападателят на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров направи остро изказване срещу шефовете на клубове, които членуват в Изпълкома на Българския футболен съюз. Футболистът счита, че част от играчите в националния отбор не заслужават мястото си или по-скоро са покровителствани.

„Доста президенти, които са в Изпълкома се опитват да налагат футболистите от техните отбори в националния тим. Няма нищо лошо, ако играят добре, всеки, който заслужава, трябва да бъде викан, но не по това, че се бил обадил Гриша Ганчев, Лъчо Танев, защото трябва да се продава някой да бъде в националния отбор“, сподели Камбуров.

В следващия кръг Локомотив Пд гостува на Лудогорец, а нападателят коментира слуховете, че „орлите“ са готови да платят по 50 хиляди лева на всеки отбор, който вземе точки от лидера в класирането ЦСКА.

„Всеки би взел премия от даден отбор, за да се хвърли. В това няма нищо лошо, но ние сега играем в Разград, така че пак ще си играем за победа. Какво ще стане, никой не знае. Лудогорец е фаворит“, коментира още Мартин Камбуров.