Спортният директор на Левски Георги Иванов обяви пълна подкрепа към старши треньора Стойчо Стоев. След равенството 0:0 с Монтана Гонзо заяви, че е много рано да се правят изводи за треньора и за представянето на отделните играчи.

„Не успяхме да използваме ситуациите по най-добрия начин. През второто играта ни се разруши, разкъсахме се в линиите и не играхме по най-добрия начин. Отборът игра под нивото си“, коментира Иванов.

„Футболистите играха преди 3 дни, имаме трима основни футболисти, които не играха, което влияе. На такива отбори е много важно да вкараш.“

„Вие искате да правим сериозни изводи след втория мач ли? Време е да спрете с въпросите, Стойчо Стоев ще е треньор на Левски и не искам да ме питате повече по тази тема.

Разочарован съм, но вие на втория мач искате да правя изводи. Не мога да съм разочарован от който и да е футболист.“

Относно скандала с агента Николай Жейнов, Гонзо коментира: „На Жейнов отговорих вчера, но вчера казах някои неща, няма каква да отговарям на клеветии. Мениджърски интереси няма да влияят на Левски. Има договор клуб-клуб. Няма да се обяснявам на Жейнов. Мениджърски интереси в Левски няма.“

„Със Стойчо Стоев гледаме от първия ден в една и съща посока", завърши Гонзо.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS