Мениджърът на Левски Георги Иванов показа по недвусмислен начин, че никак не му се нравят непрекъснатите коментари от различни личности по адрес на Левски, които предричат лошо бъдеще на тима.

Иванов заяви, че му е омръзнало от коментари от Япония и Китай, като не назова имена на техните автори, а само ги характеризира като псевдоспециалисти.

„Не мисля, че победата е измъчена. Видяхте, че след първия гол вкарахме и втори. Славия се отбраняваше добре в този мач. Много пъти смените са по-важни от основните играчи. Смея да твърдя, че целият отбор искаше. През цялото време се опивахме да диктуваме събитията“, започна Иванов в ефира на Диема.

„Убеден съм в това, което правя. Много псевдоспециалисти, които дават мнения от Япония, Китай вече ми омръзна да ги слушам. Убеден съм, че Левски ще е фактор в това първенство“, каза още Гонзо.

„Не съм в конфликт с Херо. Чуваме се постоянно. Аз прецених, че Жужу не е във форма за нас. Всеки ден се чуваме с Херо и обсъждаме варианти.

Амари можеше да издържи 60 минути. Имаше ситуация,която не успя да вкара. Това е втори или трети мач, в който бележим в края. Това означава, че имаме характер. Търсим нападател. Надявам се да намерим точния човек, ако не го намерим, няма да взимаме друг“, допълни Иванов.