Спортният директор на Левски Георги Иванов коментира, че ако сериозен тим пожелае Божидар Краев, „сините“ няма да имат право да го спрат. Младият талант получи наградата за прогресиращ млад талант на годината на вестник Стандарт.

„Радвам се, че Божидар получи награда. Смятам, че с труда, който полага, показва добри качества и не случайно има интерес към чужди клубове Смятам, че най-голямото му качество е, че обича футбола и е отдаден на него. В момента е в Левски. Да говорим за трансфер е хипотеза. Божидар се развива добре и не бързаме да го продаваме, ако има обаче сериозни отбор, който проявява интерес към него, от ранга на Манчестър Сити и Ювентус, ние не можем да го спираме. Като цяло искаме да запазим младите си играчи и голяма част от основните футболисти да останат в Левски, за да имаме основа, ядро, и това ще ни дава по-голямо спокойствие и самочувствие като клуб“, започна Гонзо.

„За да обясня на Нгом, той е на 21 години и има качества. Не можем да кажем до къде ще стигне. Ще подпишем договор 6 месеца плюс една година, за да видим как се развива. Ако трябва ще го преотстъпим. Ние го взимаме с тази цел, а не за да бъде основен играч в момента“, коментира Иванов.

Гонзо: Не смятам, че ЦСКА трябва да се прекръства

„Белаид имаме среща в понеделник. А Прохазка ще парафира в понеделник. За Живко, отправили сме оферта, но преди Нова година не очакваме отговор от него“.

„Не можем да говорим за трансфер на Терзиев, защото до колкото знам той има контракт до лятото с Лудогорец. Лично аз го харесвам като играч“.

„В Левски работим при изключителна финансова дисциплина, за да може да бъде стабилизиран клубът и да не стигаме до положението, в което е ЦСКА без да искам да влизам в конкретика, или да обиждам ЦСКА. В момента при нас, с колкото пари разполага клубът, колко пари влизат от спонсори, това е, с което разполагаме. Може би ще вдигнем за някои позиции парите, защото видяхме лятото, че не можем да вземем качествен играч в предни позиции без да предложим нещо. Класата отговаря на парите“, завърши Иванов.