Наставникът на Монтана Емил Велев не остана доволен от равенството срещу прекия конкурент в борбата за оцеляване Пирин на "Огоста". Двата тима завършиха 1:1, като това беше първа точка за домакините под ръководството на Кокала. 

"Не мога да съм доволен от този развой на мача, но с оглед на терена, не можеше да се играе футбол. Отбелязаха ни малко случаен гол, но се върнахме. Накрая имахме по-чистите положения, бяхме по-близо до гола." 

"Всяка точка за нас ще е важна, но няма какво да се направи днес. Имахме по-чистите положения, особено в края, когато на празна врата не можахме да насочим топката. Но и Пирин показаха зъби, искаха на всяка цена да не загубят, изритваха топката повече. Теренът беше доста тежък за игра, ще се стремим в следващите мачове да вземем доста повече точки", сподели Велев пред камерата на Diema.

Накрая той сподели и плановете си за зимната селекция. Според него, трябва да се купят трима или четирима нови играчи, за да се запълнят пробойните в състава. Наставникът обаче не разкри кого има намерение да привлече.

"През зимата трябва да привлечем поне 3-4 играчи, за да сме по-добре. В доста зони от отбори има пропуквания и трябва да се концентрираме там. Може би от България ще търсим играчи, но ще гледаме и чужденци на проби, за да се подсилим", завърши Велев.