Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели, че е доволен от играта на тима срещу Пирин (0:0) в мача от 15-ия кръг на А група. Наставникът е оптимист и смята, че най-важното е къде ще бъде отборът през месец май, а не в класирането е съставът сега.

„За мен това беше един много добър мач, през първото полувреме бяха малко сковани, на базата на тази сигурност, която са я загубили, дори имахме и две греди. Знам, че тези точки са ценни, но първенството е доста дълго и във всеки мач се стремим да играем за победа. Аз останах доволен и от играта днес, като има доста неща, които трябва да се коригират“, сподели Дерменджиев.

„Много съм доволен от този формат, мисля, че той е вдигне нивото на българския футбол. Това е начинът, всяка събота да играеш срещу стойностен отбор. Футболистите трябва да свикнат с това“, коментира още Дерменджиев.

„Аз бях само един ден в тима, всеки е свършил по нещо, важното е как ще завършим май месец. Аз познавам добре отбора, бил съм тук и съм в приятелски взаимоотношения с всички. Радвам се, че феновете си подкрепят отбора. Малко са понакърнени, че отборът не е първи и че Шампионската лига не успя да се осъществи, но все пак подкрепят отбора. Много съм доволен от това, защото феновете са търпеливи и изчакват адаптацията и на треньора, и на отбора“, коментира още наставникът пред Diema sport.

“Програмата ни вече е направена. Има мач с Цървена звезда, ще чакаме да се събере след това целият отбор и продължаваме да работим. До мача със Славия всичко ще бъде ясно – относно помощниците ми“, завърши Георги Дерменджиев.