Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен след повече от убедителната победа над Берое при гостуването в Стара Загора с 4:0. Според него, момчетата му вече започват да показват мотивацията от Шампионската лига и в А група.

"Мисля, че заслужено победихме, няма лесни мачове. Берое е корав съперник и очаквах като мач да ни е тежко. Добра победа за нас, аз съм доволен. Вече сме преди финалната права, остава ни още само един мач в първенството."

"Вкарахме два бързи гола и после имаше отпускане, но това е нормално. Момчетата започнаха да мислят за следващия мач, който все пак е срещу Реал Мадрид."

"Трудно е да има мотивация за А група, след като ще ходят да играят в Мадрид след малко. Но момчетата добре осъзнаха, че нивото в първенството трябва да е като в Шампионската лига и това си личи все повече."

"Винаги съм казвал, че всички футболисти в Лудогорец трябва да са готови за игра и да оправдават доверието. Когато влезе който и да е футболист, трябва да е във форма и да покаже качества", сподели Дерменджиев.

Той коментира и престрелката с декларации с ЦСКА. Освен това специалистът сподели мнението си и за предстоящия мач с Реал Мадрид във вторник в Шампионската лига на "Сантяго Бернабеу".

"Излишни са престрелките с ЦСКА, те вредят на футбола и на играта и само настройват феновете. Няма нужда от тях. Футболистите си заслужиха правото да играят срещу Реал Мадрид. Ние ще отидем там да играем хубав футбол и се надяваме да стане нещо хубаво за нас", завърши Дерменджиев.