Не съм изненадан, даже очаквах такъв да бъде мача. Съжалявам, че през първата част не отбелязахме повече голове, защото знаех, че ще имаме трудности. Това заяви старши треньорът на шампиона Лудогорец Георги Дерменджиев след победата над Ботев с 1:0 в 19-я кръг на А група.

„С Шампионска лига и с мач срещу Реал, това бе върха на концентрация и мотивация, на психика, така че колкото и да искаха футболистите да го поемат като 100% процентов ангажимент, това бе нормално“, коментира още Дерменджиев.

„Имахме възможности, трябваше да отбележим голове, така че щеше да е различен мача“, добави още наставникът на Лудогорец.

„От този мач, като анализ, не мога да се вземат крайни мерки пропуснаха се много голове, но винаги може да стане това нещо“, сподели още Георги Дерменджиев.

„За селекцията евентуално, ако има футболисти, които да са по-добри от тези, с които разполагаме, тогава. Нямаме за цел да взимаме футболисти, които само да стоят тук“, категоричен бе Дерменджиев.

За оценката за 2014-а година, Георги Дерменджиев сподели: „Като проект Лудогорец мисля, че върви във възходящ план - Лига Европа, Шампионска лига, в последната фаза на първенството добри мачове имахме. Мисля, че оценката е изключително висока. Има и пропуски, но няма как без това. В бъдеще може би ще има по-малко, но сега е момент, в който има трудности и то главно на психологическа основа.“

„Винаги играем мач за мач. Нека да починем, искам футболистите тези дни да ги използват за семействата и себе си, да изкарат весело празниците. Имаме програма и я следваме, после си идват мачовете. Това е футболът и ние го играем, за да бъде хубав и атрактивен“, завърши Георги Дерменджиев.