Директорът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров отрече да е чул расистки обиди от „сините” фенове към футболиста на ЦСКА Сендриньо Мисиджан по време на днешното 1:1 между дублиращите отбори на вечните съперници.

„Не съм чул такова нещо, може би вие от трибуните сте го чули по-добре. Може би след отбелязването на техния гол, аз видях, че техен футболист (голмайсторът Петър Витанов – б.а.) се обърна с жестове към публиката и явно ги е предизвикал по някакъв начин. Аз мисля, че по въпроса с расистките обиди много се говори и всеки фен, който идва на мач на Левски трябва да го има предвид. Видяхте, че до момента, в който играч на ЦСКА не провокира феновете, такива неща нямаше”, каза Боримиров

„Имаше неща за които си говорихме с Георги Иванов след мача. За мен проспахме първото полувреме и през второто играхме на доста добро ниво.”

„Това беше първата крачка в посока по-доброто интегриране на юношите в първия отбор. Казах, че не съм доволен от първото полувреме, доволен съм от второто. Дали са готови да играят при мъжете? Това времето ще покаже.”

„Надявам се от шампионата между дублиращите отбори да има полза, защото ние разчитаме изцяло на нашите юноши, предимно родените 1996-а и 1997-а година, плюс част от набор’95, които играят в мъжкия отбор”, коментира още Боримиров.