Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков отправи много похвали към следващия съперник на тима му Славия. Двата състава се срещат в неделя, от 16 часа, в мач, който можете да следите в Gong.bg, да гледате по Диема и PLAY.GONG.BG, и да слушате по Дарик радио.

Очакванията на Красимир Балъков? "В сряда гледах Славия-Черно море, и определено смятам, че ще ни бъде един от най-тежките мачове. Славия взеха точки от първите три отбора. Нашият мач няма да бъде лесен. Не е важно как ще играем, важното е да вземем нещо. Нищо, че ще играем вкъщи. Мачът ни ще бъде тежък, с един отбор, който стои добре на терена, с качествени футболисти, които в последно време имат и успех. Все пак се надявам да си вземем трите точки, защото са много важни за нас."

"Не мислим за равенство. Въпреки целия респект, който имаме към отбора на Славия, за това, което играят в момента, ние на всяка цена ще търсим победа. Дали с борба, дали с игра, или по друг начин, който ще ни донесе успех. Изцяло сме подготвени да играем за трите точки."

"Имахме проблеми с Кирил Десподов, вирус. Днес е по-добре, ще видим дали утре ще вземе участие в тренировката. Жалко, защото е в добра форма. Всички други са здрави и готови за мача."