Треньорският щаб на Ботев Пд определи групата от 18 футболисти, на които ще разчита в гостуването на Литекс от 17-ия кръг в първенството.

Рано сутринта в петък "жълто-черните" отпътуваха за Ловеч, където отборът ще бъде на режим и ще проведе последното си занимание преди срещата в Града на люляците.

В разширения състав е налице само една промяна от последния шампионатен двубой срещу Черно море, като на мястото на младока Наско Милев в тимовия лист ще попадне възстановеният от травма нападател Александър Колев.

Групата на Ботев: Виктор Голас, Валентин Галев, Йордан Христов, Филип Филипов, Лазар Марин, Пламен Николов, Даниел Златков, Радослав Терзиев, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Мариян Огнянов, Християн Казаков, Рахави Кифуети, Александър Колев, Грегъри Нелсън, Нико Варела, Даниел Генов.

Двубоят е в събота, от 16,30 ч. Можете да го следите минута по минута в Gong.bg, на живо с картина по Диема Спорт HD, както и на платформата  Gong Play, а също да го слушате по Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS