Помощник-треньорът на Локомотив Пд Петър Пашев говори преди мача на своя срещу Черно море на „Лаута“ в събота от 14.00 часа.

„Бързо изминаха дните след мача с Марек. Обстановката в отбора е съвсем спокойна, има настроение. Само Божидар Стойчев има контузия в рамото, всички други са здрави и тренират с основната група. Предстои ни нелек двубой срещу Черно море. Те имат добри резултати, с изключение на последния мач, който загубиха от Литекс. Ще подходим с респект към тях, но ще направим всичко възможно да излезем победители в този двубой. Всички предпоставки са налице за хубав двубой, остава само времето да се задържи така и да не паднат големи снегове.“

„Няма да играем този мач с мисъл за реванша с Ботев за Купата. За реванша ще започнем да мислим в понеделник.“

„Промяната е първо в отношението в самата съблекалня. Понамалихме малко темпото, с оглед на това, че повечето ни футболисти не бяха водили пълноценна подготовка. В един момент се получи претоварване. Сега нещата са по-спокойни. Всичко е в отношението и психологията. Когато има нормални и чисти взаимоотношения, нещата се случват. На това се дължи“, заяви Петър Пашев.