Един от кандидатите за нов нападател на Левски е унгарецът Кристиян Немет. В момента той е свободен агент, но кариерата му е доста интересна. Тя започва в МТК Будапеща, където той изгрява много млад. През 2007-а година 25-годишният в момента Немет подписва мечтан договор с Ливърпул, но през следващите сезони е преотстъпван на Блекпул и АЕК Атина.

През 2010-а година гръцкият гранд Олимпиакос го купува за сериозна сума от Ливърпул. Немет не успява да се наложи в гръцкия клуб и отново следва период под наем в Олимпиакос Волос, МТК Будапеща и Валвийк.

В Холандия Немет започва да намира своята форма и преди 2 години подписва с Рода. За този клуб изиграва 45 мача, и вкарва 10 гола. Като млад Немет е доста нашумял, като е безспорен голмайстор на юношеските и младежки формации на Унгария.

Той игра срещу България на Европейското в Чехия за юноши до 19 години. Евентуалният нов нападател на Левски има и 15 мача за мъжкия национален тим на своята родина.

Кристиян Немет е на 25 години и е роден в унгарския град Гьор. Нападателят е висок 180 сантиметра. И е един от вариантите за нов атакуващ футболист на Левски.