Шампионът на България Лудогорец ще бъде в пълен състав чак в четвъртък. До тогава към отбора трябва да се присъединят всички национални състезатели, които са част от различни национални гарнитури. 

Най-късно ще се приберат Милан Борян и Абел Анисе. Националът на Канада Борян има мач тази нощ срещу Гана. Абел Анисе играе днес мач за Мадагаскар срещу Централна Африканска Република, който е част от Световните квалификации.

Тримата румънски национали Козмин Моци, Андрей Препелица и Клаудиу Кешеру ще се присъединят към отбора на Лудогорец тази вечер. Тримата имат поводи за радост, след като се класираха за Европейското първенство.

На този етап заети с национални отбори са само българите Светослав Дяков, Александър Александров, Йордан Минев и Михаил Александров. Георги Терзиев напусна лагера на националния отбор, тъй като се контузи. С младежите пък е Александър Василев.

Четирима футболисти от юношеския национален отбор на България също приключиха ангажиментите към формацията на Светослав Тодоров и ще на разположение на Едуард Ераносян. Това са Венцислав Керчев, Томас Цвятков, Денислав Александров и Антонио Георгиев.