ПФК Лудогорец ще търси обезщетение от организаторите на лагера заради неизпълнените ангажименти да осигурят прякото предаване на изминалите три контроли, към които имаше огромен интерес от любителите на футбола в България.

Организаторите не успяха да изпълнят ангажиментите си по договор и да осигурят телевизионен сигнал за първите три мача във Великобритания, заради което ръководството на шампионите се споразумя с местна телевизионна  компания, за да осигури възможността на привържениците си да наблюдават на живо двубоите с румънския Динамо Букурещ и с АЕЛ (Кипър). Приятелската среща с АЕЛ е утре, 9  юли, от 17.30 ч. българско време.

Контролата с Динамо пък ще бъде излъчена по Диема тази вечер от 21.30 часа, а ще можете да го наблюдавате и онлайн в Gong.bg.

ПФК Лудогорец и Нова телевизия подписаха договор за излъчване на контролите в Англия и домакинския мач на Лудогорец от втория предварителен кръг на Шампионската лига с Дюделанж (Люксембург). Двубоят е на 16 юли от 20.00 ч. на стадион „Лудогорец арена”.