Абсолютно всички здрави футболисти, с които разполага старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев, пристигнаха в София за мачовете с Левски и Реал Мадрид. Дерменджиев вече е решил как да ротира състава на база двата важни мача, които предстоят.

В разширения състав попадат и юношите Преслав Петров и Александър Василев, които по принцип няма как да играят срещу Реал. Очаква се поне един от тях да бъде в групата за мача с Левски. Много по-вероятно е съставът на Лудогорец за утрешния мач да бъде смесица между играчите, които ще се изправят срещу Реал и тези, които победиха Ботев Враца за Купата на България.

Централният защитник Георги Терзиев продължава да лекува контузия и няма да играе на „Георги Аспарухов“, а вероятно ще пропусне и домакинството на Реал. Все още не е много стабилно състоянието на Браян Ангуло, който игра срещу Литекс, но след това пропусна мача с Ботев Враца. Съществува вариант обаче Ангуло да е титуляр срещу Левски, тъй като трябва да влезе в необходимата форма. Тя е далеч от очакваното от него, тъй като постоянно се оплаква от контузии.

Тази вечер Лудогорец ще проведат една тренировка край София преди утрешната визита на „Георги Аспарухов“.