Ръководството на Левски възнамерява да осигури на представителния тим два лагера през зимната пауза, като единият ще е в България, а другият в чужбина, научи Gong.bg.

Изчаква се назначаването на старши треньор на отбора, който да одобри двата лагера по време на зимната подготовка.

Засега се знае със сигурност, че първата тренировка на Левски след паузата ще бъде на 7-и януари 2015-а година. Ако всичко е наред около подписването на договора със Стойчо Стоев, то той ще изведе отбора на това първо занимание.

На него ще му бъде предложено за одобрение лагер в Сандански, който да започне от 12-и януари (понеделник). Този първи лагер би трябвало да завърши с контролна среща с някои от другите елитни отбори, които през това време ще са в югозападния ни курортен град.

За втория лагер в Левски обмислят да пътуват до Турция и по време на престоя там да изиграят повече контролни срещи. В последните години по традиция Левски през зимата ходеше на лагери в Кипър, но този път е избран турският курорт Анталия поради по-добрите финансови условия. Именно финансовите проблеми на Левски през лятото накараха ръководството на клуба да проведе подготовката изцяло в България.