Двамата испанци в състава на Левски – Антонио Аниете и Мигел Бедоя не тренираха пълноценно на първото занимание за седмицата. Бедоя излезе със своите съотборници, но заедно с Аниете направиха няколко обиколки и се прибраха преди упражненията с топка. Надеждите на старши треньора Георги Иванов са, че двамата ще бъдат възстановени за срещата реванш с Монтана, която е в сряда от 16 часа на стадион „Георги Аспарухов”. В първия осминафинал Монтана взе преднина от два чисти гола.
 

Левски

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Тренировката на Левски се проведе при „сибирски студ”, но никой от играчите не излезе с шапка на главата. Трайно контузените Владимир Гаджев и Георги Сърмов се възстановяват по индивидуални програми. За „квадратите” футболистите използваха съседното игрище, където през цялото време тренираха тримата вратари на Левски под ръководството на Валентин Захариев.

Левски

източник: Валентин Грънчаров/Gong.bg

Борислав Цонев възстановява след травма като върти обиколки. Останалите загряха, след което играха джитбол, в който се включи и треньорския щаб, поради недостатъчния брой играчи.

Заниманието бе изгледано от бившият играч на „сините” Предраг Пажин. Във вторник Левски тренира от 15 часа.