Футболистът на Берое Георги Костадинов заяви след успеха над Марек с 3:0, че беройци са били по-комбинативният състав.

"Изиграхме доста силен мач. Бяхме по-комбинативни, въпреки лошия терен. С оглед на положенията смятам, че това беше най-лекият резултат, с който Марек можеха да си тръгнат", започна Костадинов пред клубния сайт.

"Моето мнение е, че първият гол беше преломния момент в мача. Когато нашият отбор вкара първи гол започва да има самочувствие и показва истинското си лице с доста скорост в атакуващ план".

На въпрос каква е разликата с предишните двубои, в които резултатите не бяха добри, Костадинов коментира: "Смятам, че не показахме силните си страни, а именно добра тактическа дисциплина, игра на скорост и да бъдем компактни като отбор".

"Разбира се, целите не са се променяли. Без значение дали побеждаваме или губим. Нашата цел е минимум място в първата шестица".

За това как оценява първенството до момента, Костадинов каза: "Мога да дам такава само за нашия отбор. Според мен се представяме доста добре, но все още сме много далеч от тавана на възможностите си".

В мача срещу Марек гледахме да не допускаме грешки, както срещу Хасково, тъй като знаем, че допуснеш ли първи гол на такъв тежък терен става много трудно".

"Не смятам, че ни тежаха загубите. Гледахме да сме по-предпазливи и гледахме и да си извадим нужните изводи от предните мачове. Започнахме по-прибрано, за да успокоим мача и постепенно да наложим нашия стил на игра.