Кметът на Стара Загора Живко Тодоров беше част от празника на Берое по повод 100-годишнината на тима. Той поздрави всички, свързани с клуба и пожела на състава да се класира за Европа.

„За мен бе чест и вълнение да стоя тук близо до тези хора – ветераните на Берое, те освен големи футболисти са и големи хора. Вие сте убедили в това. По случай 100-годишнината ще направи така, че да удостоим един човек с нужното уважение. Ще предложим Петко Петков за почетен гражданин на Стара Загора. Той ще бъде прмер за всички млади играчи, които стоят тук", сподели кметът.

„Искам да поздравя всички футболисти дали нещо за Берое, всички ветерани и най-вече на публиката на Берое. Ако не бяха тези имена, нямаше да го има този Берое – с тази история и с възможностите на клуба. Искам да благодаря и на фенклуба за книгата, която създаде. Много ценна книга, трябва да се прочете. Искам да пожелая на настоящите играчи да бъдат упорити и усърдни и да не се подвеждат по днешните зависимости и пороци. Да тренират здраво и по случай вековния юбилей да играем в Европа. Поклон пред всички вас. Берое ще го има винаги. Още поне 100 пожелавам на отбора. Още много титли и успехи", завърши Живко Тодоров.