В ЦСКА има добър колектив, но има още върху какво да се  работи, за да повиши отборът нивото си, каза крилото на  "червените" Антон Карачанаков.

"Колективът е добър, но има още върху какво да работим.  Надявам се да задържим първото място до края на сезона",  коментира Антон Карачанаков след награждаването си за футболист  на месец юли.

От общо 24 гласували спортни редакции Карачанаков спечели 21 гласа, Дончо Атанасов и Георги Китанов заеха второто и третото място. 

Играчът е доволен, че бившият му съотборник в ЦСКА Мартин  Камбуров няма да играе за Локомотив Пловдив в предстоящия мач  между двата отбора. Както е известно, Камбуров разтрогна с ЦСКА  и се завърна в Локомотив, но с уговорката, че няма да излезе за  "смърфовете" в мача срещу ЦСКА.

"Отиваме в Пловдив за победа. Мартин Камбуров е голмайстор  на "А" група и е хубаво, че няма да играе срещу нас", каза  Карачанаков.  

Той поздрави Лудогорец за влизането в групите на Шампионска  лига.

"Радвам се за Лудогорец. Това е добре за коефициента на  България в евротурнирите. Не мисля, че участието им в  Шампионската лига, ще им повлия на представянето в "А" група",  каза той.

Крилото не мисли за трансфер в чужбина, а предпочита първо  да се наложи в ЦСКА. "Всеки иска да играе в чужбина, но нека първо да се утвърдя  в ЦСКА, да станем шампиони и тогава", каза Антон Карачанаков./БТА